Service Scaled Up

Scaled up

You decide your online destination

Hulp nodig om u online business te scalen. Bel ons of stuur een mailtje voor een eerste kennismakingsgesprek. We hebben de lekkere  koffie al klaar staan.

Scaled Up

WHY CHOOSE OUR DIGITAL AGENCY

Een paar keer per jaar uw bedrijf up-scalen is een noodzaak.

Branding & Business Strategy

Zet u de juiste branding kanalen in voor uw business strategy? Ik als mentor neem de tijd om de luisteren naar uw business verhaal.

Social media

Waar loopt u tegen aan als het over uw eigen business social media gaat? Ik denk en post met u mee en ondersteunen u met tips via whatsapp.

Web Development & app

Is een app of een mobiele applicatie noodzakelijk voor uw bedrijf? Kies de juiste weg om de verwachtingen van uw klanten in te lossen.

Web Design

Bent u van mening dat een website niet nodig is? Klanten bekijken graag de website na uw gespot te hebben op social media of offline netwerk. Wekt vertrouwen.

Copywriting

Heeft u geen inspiratie om uw eigen verhaal te schrijven? Intern hebben wij die persoon die voor u vlot lezende teksten kan schrijven. Dit zonder fouten uiteraard.

GDPR

MUST HAVE! Privacy Policy, algemene voorwaarden en juiste gdpr tools op maat van het bedrijf. Intern hebben wij een experte op vlak van deze wetgeving.

Photography

Een smartphone foto is ok maar niet 100% ok voor op een website. De klant ziet graag een duidelijke en heldere foto van uw product of dienst.

Video

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken. U behaalt een betere score online op Social Media en Google. Verschillende mogelijkheden.

Netwerkkalender

Op zoek naar fijne netwerkmomenten in Limburg en ver daarbuiten? Wij zorgen voor een overzichtelijke agenda handig in gebruik.

Network

Door jaren te netwerken miste ik persoonlijkheid en diversiteit in het netwerken. Vandaar dat wij gestart zijn met Koffie-Connect en medeoprichter zijn van businessnet.

Spreker

De topic betreft Social Media en webdesign is ons niet vreemd en mijn passie breng ik graag over. Er kan over diverse topics gesproken worden.

Mentor & Inspirator

Valkuilen vermijden en u een positieve boost geven terwijl u vastzit in uw bedrijf. Inspireren in het ondernemerschap met een directe aanpak.